Romantiskt hotell?


Är ni på jakt efter ett romantiskt hotell att åka iväg till på en minisemester tillsammans? I Sverige finns gott om romantiska hotell att välja på, det gäller bara att hitta dom. I den här bloggen kommer vi tipsa om olika romantiska hotell i allt från Stockholm, Göteborg, Malmö till Österlen och västkusten.

Vad är då ett romantiskt hotell? Egentligen kan det betyda väldigt olika saker. Ibland är det bara en känsla eller en atmosfär som är svår att beskriva. Ibland är det för att hotellet är inrett på ett romantiskt sätt med mycket krussiduller. Eller så är det bara ett fridfullt, mysigt och varmt hotell, med hotellrum som kanske har jacuzzi eller öppen spis.

För man behöver ju inte åka på semester till andra länder för att hitta tillbaka till romantiken. Men om man nu vill slå på stort så kan man förstås hitta romantiska hotell på mysiga öar som Madeira, där det är ständig vår. Vi vet ju alla vad vår gör med kärlekskänslorna. Men det finns också många europeiska storstäder som är väldigt romantiska, till exempel Warszawa där gamla stan kan få vem som helst att bli romantisk.

Ibland kan det till och med bli billigare att åka utomlands, speciellt om man ska vara borta många nätter. Om man kan åka med kort varsel kan man ofta fynda paketresor till lägre priser än bara hotell hemma i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.