Skeppsholmen - romantiskt och modernt


Ett romantiskt hotell i Stockholms hjärta. Runt Hotell Skeppsholmen känns det som om man är i en oas. Trots att man är mitt i Stockholm är atmosfären avslappnad, lyxig och en varm. Hotel Skeppsholmen är en blandning av modern design av Claesson Koivisto Rune i en historisk byggnad från 1699. Här har man nära till både Moderna Museet och Arkitekturmuséet.

Här har man rum speciellt för de som vill ha ett romantiskt hotell. Deras så kallade "Love Rooms" ger er en bekväm 140 cm Queensize-säng, för par som vill mysa nära. Rummen är 16-19 m2, alla med två stora vackra fönster med klassiska fönsterluckor i trä för att ge maximal nattfrid.

I samma rumskategori finns också ett antal charmiga vindsrum . Alla rum har underbar utsikt, mot trädgårdarna, parken eller vattnet, ett skrivbord med en komfortabel designfåtölj. Här finns också modern lyx så som uttag för laptop och mobiltelefon, trådlöst Internet, en 32" platt-tv och en dvd för romantisk filmkväll. I badrummet hittar man det unika Boffi-handfatet, produkter från Byredo Parfums och dusch med integrerat ljus.

Helt enkelt ett mycket romantiskt hotell i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.