Sol, golf och SPA i Spanien


Om man letar efter ett romantiskt hotell i närheten av Torrevieja och vill kunna spela golf, kunna njuta av SPA och förstås äta gott med underbar utsikt. Då ska man kika på La Laguna Hotel.

Hotellet ligger nära Torrevieja, och är den perfekta platsen att både koppla av på aoch vara aktiv på. Vilket man väljer är upp till dig själv. Hotellet har 95 fullt utrustade rum och utmärkta faciliteter där du kan njuta av saltvattenpoolen på 700m2, SPA, medelhavsrestaurang och gym.

Inne i hotellet hittar du "SPA La Laguna". Det är en perfekt plats att ladda batterierna. Här kan man bara koppla av eller njuta av en rad olika behandlingar.

Så golfen då, hotellet ligger i närheten av hela 8 golfbanor. Alla är 18-hålsbanor och man når de med en bilfärd på max 20 minuter. I receptionen på hotellet får man hjälp att boka starttider och man har också speciella paketerbjudanden där green fee ingår i själva hotellbokningen.

Om ni båda spelar golf är det här hotellet riktigt bra, men även om bara en av er är golffantast så finns det ändå möjlighet till en romantisk vistelse.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.