Romantiskt i Malaga

Allt fler får upp ögonen för staden Malaga i södra Spanien som resmål för en romantisk weekend. Tidigare har många känt till Malaga mest som en flygplats. Det är ju nämligen hit man flyger när man ska ta sig till någon av alla orter som ligger utmed Spaniens sydkust. Få har dock stannat till i själva staden Malaga, utan mest sett flygplatsen, hämtat ut sin hyrbil och dragit vidare.

Malaga är en riktigt mysig stad som absolut lämpar sig för en mysig långweekend fylld med sol, tapas och bra shopping.

Ett bra hotell för den som vill komma bort med sin käraste är Vincci Seleccion Posada del Patio. Hotellet ligger centralt, med nära till allt som Malaga har att arbjuda. Rummen är stora och känns lyxiga och även badrummen är stora med ett härligt badkar. Hotellet har också en riktigt bra frukostbuffé som dessutom kompletteras av en frukostmeny där man kan beställa smoothies och omeletter utan extra kostnad.

Om man åker hit under de varmare månaderna är det ett stort plus med poolen uppe på taket. Man ska dock vara medveten om att poolen inte är uppvärmd vilket gör att det är aningens kallt att bada om man åker hit i mars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.