Romantiskt på Mallorca

Foto: Cap Rocat

Mallorca är verkligen en ö som kan upplevas på väldigt olika sätt beroende på hur man åker dit och hur man bor. Det kan vara en riktig charterdestinationer med trista dussinhotell, men det kan också vara en vacker, mysig och romantisk plats om man istället väljer att bo på något av Mallorcas alla hotell som är allt annat än charterhotell.

Här är några tips på mysiga och romantiska hotell på Mallorca:

Hotel Sant Francesc Singular - Detta femstjärniga hotell ligger i en vacker gammal byggnad från 1800-talet i hjärtat av Palma. Rummen är inredda med eleganta möbler och har utsikt över den vackra innergården. Hotellet har också en takterrass med en fantastisk utsikt över staden.

Hotel Can Mostatxins - Detta hotell är beläget i en gammal herrgård i den charmiga byn Alcudia. Rummen är rymliga och inredda med antika möbler och har utsikt över trädgården eller bergen. Hotellet har också en vacker innergård med en pool.

Cap Rocat - Detta hotell är beläget i en gammal befästning på en klippa med utsikt över Medelhavet. Rummen är lyxiga och inredda i en rustik stil med antika möbler och utsikt över havet eller trädgården. Hotellet har också en privat strand och flera pooler.

Hotel Son Brull - Detta hotell ligger i en gammal klosterbyggnad i byn Pollensa. Rummen är eleganta och moderna med utsikt över trädgården eller bergen. Hotellet har också en spa-anläggning och en utomhuspool.

Hotel Can Cera - Detta hotell ligger i en vacker gammal byggnad i hjärtat av Palma. Rummen är eleganta och inredda med antika möbler och har utsikt över staden eller trädgården. Hotellet har också en mysig innergård med en pool.

Här kan du läsa mer om Mallorca.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.