3 tips på romantiska hotell på Rhodos


Letar du efter ett romantiskt hotell på Rhodos så kommer här 3 tips.

Caesars Gardens Hotel & Spa - Endast för vuxna (Lindos)
Caesars Gardens Hotel & Spa är avslappnad och elegant oas av lugn och ro för enbart vuxna. Den oklanderliga servicen och det fantastiska landskapet garanterar en oförglömligt avkopplande vistelse. 

Hotellets låga vitkalkade byggnader är omgivna av klippiga kullar, medelhavsträdgårdar och det azurblå Egeiska havet. Här finns också The Magnolia Spa amt Tárate Restaurant för att förgylla er vistelse. Rummen är inredda på i typiskt egeisk vis med en varm och inbjudande bohemisk stil där lokalt tillverkade möbler pryder elegant rustika rum och sviter. Alla rum har en 43-tums Smart-TV och espressomaskin från Illy. Caesars Gardens Hotel & Spa ligger 1 km från den historiska byn Lindos och 1,5 km från St Pauls Bay. Rhodos stad och Rhodos internationella flygplats ligger 50 km bort.


S.Nikolis' historiska boutiquehotell (Rhodos stad)
Det familjeägda S.Nikolis' Historic Boutique Hotel är ett historiskt och charmigt boende som erbjuder ett mysigt och romantiskt boende i Rhodos gamla stad. Byggd på de 2500 år gamla resterna av den antika Agora, uppfördes hotellets huvudbyggnad år 1300 och etablerades som hotell år 1980. Byggnadens rika och färgstarka historia visas upp i detta vackert restaurerade boende som ligger på en lugn kullerstensgata i den medeltida gamla staden. S.Nikolis' Hotellet har bara 20 rum och studios. Gästerna kan avnjuta frukost på takterrassen med fantastisk utsikt över Gamla stan och hamnen. Hotellets bar har en 800 år gammal inbyggd öppen spis. Hotellet har ett bekvämt läge i ett lugnt område, men ändå bara 3 minuters promenad från de många lokala tavernorna, restaurangerna, butikerna och barerna i Gamla stan. 


Boutique 5 Hotel & Spa - Endast för vuxna (Kiotari)
Boutique 5 Hotel & Spa för vuxna ligger vid Kiotaris strand, mindre än 3 km från byns centrum. Här finns privata pooler och moderna spaanläggningar samt rum med panoramautsikt över havet.

Spaanläggningen omfattar ett turkiskt bad, en inomhuspool, en bubbelpool och massagerum samt en frisörsalong och ett gym. Huvudrestaurangen serverar tidig frukost på begäran, amerikansk frukostbuffé och även "sen" frukost för riktiga sjusovare. Rummen är mycket rymliga, inredda i jordnära färger och utrustade med möbler som andas lyx och kvalitet. Som på alla SPA här hemma, ingår även gratis tofflor och badrockar. Restaurangen serverar. förutom frukost, även lunch och på kvällen har man en à la carte meny. Innan middagen är det trevligt att slå sig ner i baren och njuta av en drink. Hotellet ligger 55 km från Rhodos hamn och 58 km från flygplatsen. Lindos ligger 15 km bort, medan Prasonisi ligger 28 km bort. 

Fler tips om Rhodos finns på Rhodosgrekland.se



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.