La Piscine Art Hotel på Skiathos

Den lilla grekiska ön Skiathos lockar många med alla sina stränder och sin mysiga stad med samma namn som ön. Det är nästan svårt att inte hitta ett romantiskt hotell på Skiathos, men om man vill ha det där lilla extra så ska man kika på La Piscine Art Hotel som ligger strax utanför Skiathos stad.

Här möts man alltid av en tillmötesgående och serviceinriktad personal som gör sitt yttersta för att man ska få en trevlig vistelse. Hotellets restaurangen ser till att såväl frukostbuffén, lunchen och kvällens trerätters middag är av högsta kvalitet. Om man inte vill äta middag (eller frukost för den delen) på hotellet så har man nära till alla tavernor och caféer inne i Skiathos stad.

Rummen är mysiga, bekväma och fräscha och det fina poolområdet gör att man utan problem kan spendera många avslappnade dagar i solstolen.

Eftersom barn inte är tillåtna på hotellet består gästerna till största del av par som vill ha lugn och ro, något som förstås bidrar till den avslappnade stämningen på hotellet.

Till skillnad från många andra hotell i Grekland så har det här hotellet riktigt sköna sängar. På rummet finns också en vattenkokare så att man när som helst kan koka sig en kopp te eller kaffe och slå sig ner på den härliga balkongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.