Bo romantiskt i romantikens huvudstad Paris


Paris som stad är för många nog, här finns allt för en romantisk helg med den man tycker om. Båtturer på Seine, picknick i någon av alla parker, mysiga små bistros och mycket annat. Men om man nu verkligen vill slå på stort så finns det förstås en hel hög med superromantiska hotell i Paris också.

Maison Souquet utsågs 2018 till världens mest romantiska hotell. Så om man vill superladda sin romantiska helg i Paris är det kanske här man ska bo. Detta boutiquehotell ligger ett stenkast från den berömda teatern Moulin Rouge i Montmartre. Den överdådiga inredningen består av sammetsfodrade möbler, träpaneler, stora speglar och bländande ljuskronor. Fast smakar det så kostar det, räkna med att ett rum kostar mellan 5000 och 7000 kronor per natt.

Vill du ha romantik till ett något lägre pris är Hôtel Design Secret de Paris ett bra alternativ. Detta mysiga lilla hotell känns verkligen franskt och inredningen i rummen följer olika teman. I Trocadero-rummet har man till exempel en privat jacuzzi på rummet.

Vill man ha ett ännu billigare hotell är Hotel Britannique ett mysigt litet romantiskt hotell där man verkligen kan koppla av. Hit kommer man för atmosfären och läget, (gångavstånd till Notre Dam, Louvren och Seine). Personalen är alltid väldigt glad och hjälpsam och dessutom serveras en underbar frukost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.